Vi beklager på det sterkeste, men på grunn av omstendigheter i Italia som vi ikke har kontroll over, så blir det ikke solgt Conte of Florence produkter denne høsten og vinteren. Dette gjelder ikke bare for Norge, men for hele Europa og andre eksportland. Vi håper på en snarlig avklaring.

  Conte of Florence ble etablert i 1952 i motebyen Firenze, midt i hjertet av Toscana. Den italienske merkevaren er kjent i mange land, som en følge av et mangeårig sterkt engasjement i alpin World Cup, internasjonale golfturneringer og seiling.

  Luer, pannebånd og caps har du sikkert sett på hodet til flere av verdens mest kjente alpinister og golfspillere. Kolleksjonen er stadig utvidet, og Conte of Florence fremstår i dag som en totalleverandør av sport- og fritidsbekledning.

  Conte of Florence selges i dag i sports- og klesbutikker i alle verdensdeler, og det finnes Conte of Florence brand-stores i enkelte land som fører hele sortimentet.

  www.conteofflorence.com

  Se historien om Conte of Florence HER 

  Kontakt:

  MYTEX AS
  TEL +47 90566880
  MAIL Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Org nr: 985 033 684

  Adresse:

  Mytex AS
  Granveien 24A,
  1394 NESBRU
  Norway

  Kunde/Forhandlersupport:

  Åpningstider: 09:00 - 17:00
  MAIL Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Kopirett © Mytex AS